The wishlist name can't be left blank
Inspirerende manieren om je huis een make-over te geven met behang

Inspirerende manieren om je huis een make-over te geven met behang

December 20th, 2022
Little Greene

Het gebruik van behang is een geweldige manier om karakter en textuur toe te voegen aan je huis.

Een opvallend behang kan worden toegepast in combinatie met opvallende, coördinerende kleuren om een echt wow-effect te creëren, of in combinatie met complementaire neutrale kleuren voor een meer harmonieuze uitstraling.

Doe ideeën op over hoe behang jouw ruimte kan transformeren tot een inspirerende omgeving die perfect past bij jouw persoonlijke wensen of stijl.

Breng de natuur in huis - thuiswerkplek

Je thuiskantoor moet een plek zijn die zowel inspireert als helpt bij werkzaamheden en concentratie. Maak opnieuw verbinding met de natuur en creëer een rustige omgeving door een inspirerend natuurbehang te gebruiken.

Ons elegante Bird & Bluebell behang toont een vredige natuurscène met vogels, vlinders, bijen, takken en hyacinten. Gebruik het in je thuiswerkplek om een glimp op te vangen van een wereld buiten deze vier muren. Combineer het met de diepgroene Puck op plinten en zacht Dorchester Pink op het plafond om je werkruimte te vullen met de kleuren van de natuur.

Een neutraal ontwerp voor in het hart van het huis – keuken

De keuken is het hart van het huis. Het is vaak de go-to voor felle kleuren die deze levendige energie weerspiegelen, maar je kan ook kiezen voor een rustig en neutraal palet als achtergrond voor andere elementen in deze ruimte.

Het gebruik van een neutraal behangpatroon in je keuken zorgt ervoor dat de ruimte huiselijker aan voelt. Briar Rose is een traditioneel behang in Arts and Crafts-stijl, oorspronkelijk ontworpen door kinderboekillustrator Walter Crane. Het heeft een inherente charme die fantastisch werkt in een open keuken.

Gebruik voor een harmonieuze afwerking de verfijnde Green Stone-kleurstelling naast de bijpassende Green Stone -familie en het opvallende Book Room Green.

Kleurrijk en gezelligheid tijdens het eten – eetruimte

Als één van de meest gezellige ruimtes van het huis, is de eetkamer/eetruimte de perfecte plek om opvallende, all-over behangontwerpen toe te passen. Behangpatronen werken bijzonder goed in eetruimtes en dan in het bijzonder een schilderachtig behangontwerp van vloer tot plafond.

Omring je vrienden en familie met kleur met de nieuwe Soleil-kleurstelling van onze Upper Brook St-behang. Het palet van warme en zonnige geeltinten creëert een positieve sfeer en voegt levendigheid toe aan de ruimte.

Een oase van rust - slaapkamer

Je slaapkamer moet aanvoelen als een oase van rust die echt je persoonlijke stijl uitdrukt. Creëer een gevoel van diepte in de ruimte door textuur, kleur en patroon in lagen aan te brengen met een mooie combinatie van verf en behang.

Lovers' Toile is een print uit de jaren 50 van een traditionele, 18e-eeuwse Franse Toile de Jouy. Om een samenhangend schema te creëren, pak je een kleuraccent uit het behang en breng je deze aan als schaduw op houtwerk, meubels of/en het plafond. Dit behang gaat prachtig samen met onze gedurfde, juweelkleurige groen ‘Puck’ op het plafond en het houtwerk.

De behangcollectie ‘National Trust Papers III’ is vanaf 23 januari 2023 verkrijgbaar via het netwerk van Little Greene-dealers, maar ook online.

Lees hier meer.

Gerelateerde artikelen

Duurzame afwerkingen voor een prachtige buitenruimte

Duurzame afwerkingen voor een prachtige buitenruimte

Vijf National Trust Papers IV schema’s, geselecteerd door Ruth

Vijf National Trust Papers IV schema’s, geselecteerd door Ruth

Ideeën om je logeerkamer te updaten

Ideeën om je logeerkamer te updaten

Hoe gebruik je verf samplepotjes

Hoe gebruik je verf samplepotjes