The wishlist name can't be left blank
Duurzame afwerkingen voor een prachtige buitenruimte

Duurzame afwerkingen voor een prachtige buitenruimte

April 3rd, 2024
Little Greene

De duurzame, slijtvaste buitenverven van Little Greene, verkrijgbaar in het volledige kleurenpalet van Little Greene, combineren de hoogste technische prestaties met een prachtige afwerking en een intense kleurdiepte.

Rechter muur: Canton, Linkermuur: Shirting, Stoelen: Lamp Black

Het uitgebreide assortiment afwerkingen maakt het mogelijk om buitenruimtes volledig te transformeren, de sfeer te veranderen en visuele aantrekkingskracht en vreugde toe te voegen aan het exterieur, het hele jaar door.

De zes slijtvaste finishes uit Little Greene’s Exterior Paints-serie omvatten hoog- en matglans afwerkingen voor hout- en metaalwerk, op zowel olie- als waterbasis, plus de traditionele Limewash en de weerbestendige Intelligent Masonry Paint voor metsel- en pleisterwerk.

Muur: Scullery

Onze creatief directeur, Ruth, schrijft: “De afgelopen jaren hebben we een echte verschuiving gezien in de manier waarop exterieurs worden gedecoreerd. In plaats van apart te worden behandeld, zien we dat het interieurontwerp en kleurgebruik naar buiten worden gebracht, vaak in de vorm van een serre of veranda, welke het interieur verbindt met de tuin of buitenruimte."

Eiland: Masquerade, Muur: Linen Wash

"Kleur wordt gebruikt om een zone aan te brengen in de buitenruimte, zodat er een ontspannings-, eet- of leefruimte ontstaat in een grotere tuin. Eenvoudige updates, zoals het schilderen van een enkele muur in een felle, heldere kleur of het opfrissen van houten meubilair, kunnen meteen impact hebben op de leefruimte buiten."

Beklede muur: Celestial Blue, Luiken & Kozijnen: Loft White

"De trends op het gebied van buitendecoratie volgen grotendeels de trends die we in het interieur zien, waarbij rijke, warme, op bruin gebaseerde tinten en aardse natuurlijke kleuren worden omarmd naast vrolijke, zonnige gelen, die het hele jaar door te zien zijn, en meer traditionele kustachtige blauw en -groen tinten."

Muur: Light Gold

"Naast dat schilderen een praktische oplossing is voor het weerbestendig maken en beschermen van een huis, is het verfraaien van je exterieur ook de perfecte gelegenheid om je buitenruimte een persoonlijk design te geven.”

Gerelateerde artikelen

Ideeën om je logeerkamer te updaten

Ideeën om je logeerkamer te updaten

Vijf National Trust Papers IV schema’s, geselecteerd door Ruth

Vijf National Trust Papers IV schema’s, geselecteerd door Ruth

Hoe gebruik je verf samplepotjes

Hoe gebruik je verf samplepotjes

Ontdek de geschiedenis achter onze ‘National Trust Papers’

Ontdek de geschiedenis achter onze ‘National Trust Papers’