Leveringsvoorwaarden Little Greene verf en behang

Verf en behang van Little Greene wordt door een koerier bij u aan huis bezorgd. De kosten voor dit transport bedragen €20,- (binnen Europa).
Normaal gesproken worden online bestellingen binnen 2 á 3 werkdagen na verwerking verzonden. U ontvangt uw bestelling dus binnen 3 á 5 werkdagen.

Een koerier bezorgt binnen de standaard leveringsuren: van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00. Tijdens het weekend of feestdagen wordt niet geleverd.
We kunnen geen specifiek tijdstip van levering garanderen.

Onze fabriek, het magazijn en de kantoren zijn gesloten zijn op Engelse feestdagen en tussen Kerstmis en Nieuwjaar. In deze periode worden geen producten verzonden of geleverd.

Er is geen standaard mogelijkheid tot het leveren van verf en behang van Little Greene buiten Groot Brittannië en het Europese vasteland. Als u een specifieke aanvraag heeft voor een bestemming elders, kunt u ons een e-mail sturen met de gegevens van uw bestelling en de locatie van levering. Als de levering mogelijk is, ontvangt u van ons een offerte. Orders voor levering buiten Groot Brittannië worden verwerkt in euro’s.