Hi-white Base

Price From: € 11,46
Afwerkingskeuze 
 1. Welk oppervlak schildert u?

 2. Welke afwerking wenst u?

 

Select this Finish Opnieuw 
Verf berekenen 
 1. Bedekkingsoppervlak m2

  Berekenen

  Voor 2 lagen verf hebt u deze hoeveelheid nodig:

 2. Als u het bedekkingsoppervlak niet kent m2

  lengte

  hoogte

  Berekenen

  Voor 2 lagen verf hebt u deze hoeveelheid nodig:

* Verplichte velden

A sample image for this product

 • Beschrijving
 • Finish Info
 • Beoordelingen
 

Afwerkingskeuze
 1. Welk oppervlak schildert u?

 2. Welke afwerking wenst u?

 

Select this Finish Opnieuw 

Absolute Matt Emulsion

Onze meest populaire verf, Absolute Matt Emulsion is de klassieke afwerking voor binnenmuren en plafonds. Het is een op water gebaseerde, milieuvriendelijke verf en droogt tot een ongelooflijk vlakke afwerking die karakter uitstraalt.

Intelligent Matt Emulsion

Intelligent Matt Emulsion is baanbrekend verf Little Greene's - het is matte, milieuvriendelijke, kind-veilig en volledig afwasbaar. Dit maakt het geschikt voor alle gebieden van uw huis met inbegrip van keukens, kinderkamers en high-traffic gangen.

Intelligent Eggshell

Geformuleerd om vocht, vlekken en algemene slijtage te weerstaan, Intelligent eierschaal heeft een stoere maar subtiele afwerking en is een uitstekende verf voor alle houtwerk en keuken en badkamer muren.
Het zal een enorme service in een drukke huis en is een ideale oplossing voor degenen die duurzaamheid met een zachte, lage-glans afwerking wilt.

Intelligent Gloss

Een sneldrogende alternatief voor onze traditionele Oil Gloss, deze wordt gebruikt voor hout- en metaalbewerking en heeft een briljante hoge glans.A quick drying alternative to our Traditional Oil Gloss, this is used for woodwork and metalwork and has a brilliant high sheen.

Intelligent Exterior Eggshell

Een hoge prestaties, zelfaanzuigende ondoorzichtige houtafwerking met uitstekende penetratie, waardoor het een van de slimste keuzes voor buitenschrijnwerk.

Distemper

Een traditionele ademende verf, vaak gebruikt in oudere gebouwen en geliefd omwille van zijn zachte, poederachtige finish. Op basis van water en milieuvriendelijk, wordt onze Distemper versterkt wipable te zijn, maar wordt niet aanbevolen voor gebieden met een hoge verkeer of condensatie.

Masonry Paint

Een zeer effectief, 100% acryl formulering met een matte afwerking, het verstrekken van de beste prestaties op steen, baksteen en cementuous oppervlakken.

Limewash

Gemaakt van gebluste kalk, dit traditionele, ademende afwerking is geschikt voor gebruik op stenen en bakstenen muren, poreus metselwerk en kalkpleister. Geleverd als stopverf, wordt verdunning nodig, met kleur en dekking achived door de opbouw van de opeenvolgende lagen.

Tom's Oil Eggshell

Traditionele Oil Eggshell is de traditionele verf voor hout- en metaalbewerking. Met een lage glans is het de perfecte aanvulling op een matte muurverf en is sterk genoeg om slijtage en herhaalde reiniging weerstaan.

Traditional Oil Eggshell

De voorkeur van onze meest senior chemicus, de buitenkant afwerking geeft uitstekende duurzaamheid en heeft een uitstekende flow, waardoor een mooie platte, lage glans afwerking op hout- en metaalbewerking.

Traditional Oil Gloss

Traditionele Oil Gloss heeft een klassieke hoge glans afwerking; heel slim op voordeuren en een populaire keuze voor algemene interieur en exterieur hout- en metaalbewerking.

Floor Paint

Little Greene's oliebasis Floor Paint is geschikt voor houten en betonnen vloeren. Verkrijgbaar in al onze kleuren, het heeft een aantrekkelijke en uitzonderlijk zware mid-glans afwerking.

Intelligent Primer Undercoat

Een hoge kwaliteit, sneldrogend, gecombineerd primer en grondverf voor kale hout als een geschikte voorbereiding voor alle Little Greene eindigt.

Traditional Oil Primer Undercoat

Een klassieke primer en grondverf met uitstekende flow en nivellering voor een perfecte gladde afwerking op alle interieur en exterieur hout- en metaalbewerking.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Hi-white Base

Hoe waardeert u dit product? *

Ease of Application
Depth of Colour
Final Result