The wishlist name can't be left blank

Gebruik Een Kleur Highlight - Geel

De kleur geel is helder, fris en geeft warmte, waardoor het een super populaire kleur is, die overal in huis kan worden toegepast.

Ons kleurenpalet 'Colours of England' bevat verschillende tinten gele verf om helderheid te bieden in zowel klassieke als hedendaagse settings.

Featured: Mortlake Yellow, Sage Green

Mortlake Yellow is een warme goudgeel, dat veel werd gebruikt in de 17e eeuw. Een nieuwe generatie Engelse vakmensen produceerden toentertijd de mooiste wandtapijten van Europa met deze kleur.

Combineer deze geeltint met het rustgevende, natuurlijke 'Sage Green' voor een op de natuur geïnspireerde uitstraling.

Featured: Grey Stone, Sunlight

Combineer het zachtgele Sunlight met de blauwtint Woad voor een opvallende en moderne uitstraling.

Featured: Light Gold, Urbane Grey

Light Gold is een prachtige warme kleur, die oorspronkelijk is ontstaan uit chroomgeel, wit en een vleugje vermiljoen. Schilder een volledige muur in Light Gold voor een mooie, gewaagde impact. Deze warme kleur kan perfect worden gecombineerd met het geliefde Urbane Grey.

Featured: Trumpet, Cape Red

Trumpet is een opvallende gele accentkleur. Dit is een populaire kleur voor in een neutrale omgeving, zoals de hal. Deze kleur werd veel gebruikt voor vlakke deuren en architraven, vooral aan het eind van de jaren ‘70 en in de vroege jaren '80. Gebruik naast Trumpet het krachtige Cape Red voor een dramatisch en kleurrijk effect