The wishlist name can't be left blank
Ideeën om je logeerkamer te updaten

Ideeën om je logeerkamer te updaten

March 13th, 2024
Little Greene

Heb je een logeerkamer in huis? Dan is het misschien tijd om deze een update te geven en een mooie, uitnodigende omgeving te creëren waarin je gasten zich thuis kunnen voelen. Ontdek inspirerende ideeën voor een elegante inrichting van je logeerkamer, of je nu warme en knusse tinten gebruikt of een rustgevend behang toevoegt…

Combineer warme tinten voor een knusse plek waarin je je kunt terugtrekken

Rijke, warme en uitnodigende tinten werken prachtig in rustgevende ruimtes zoals slaapkamers om hier een kalmerende leefomgeving te creëren. Gebruik aardse roze tinten, zachte honingtinten en diepere karamel- en bruintinten om je logeerkamer te vullen met een gevoel van gezelligheid op donkere avonden. Maak je inrichting compleet door het gebruik van zachte stoffen en natuurlijke materialen die warmte en comfort brengen.

Boog: ‘Bassoon’, Paneelwerk: ‘Nether Red’ Tafel: ‘Jack Black’, Vloer: ‘Bassoon’

Muren: ‘Nether Red’, Lades & Deur: ‘French Grey – Dark’

Muren: ‘Split Pink’, Plinten & Architraaf: ‘Attic II’, Plafond: ‘Roman Plaster’

Onze ‘Sweet Treats’ capsulecollectie bestaat uit negen veelzijdige warme en neutrale tinten die perfect zijn om te gebruiken in door kleur doordrenkte schema’s. Je kunt elk van deze tinten gebruiken op alle muren en houtwerk in je logeerkamer om een knusse en omhullende ruimte te creëren.

 

Split Pink’ is een elegante, warme steenkleur die een prachtige warme achtergrond vormt voor in je logeerkamer. Voor een samenhangend en eigentijds gevoel combineer je deze kleur met complementaire kleuren zoals ‘Attic II’ en ‘Roman Plaster’ op het houtwerk en het plafond.

Bestel de ‘Sweet Treats’ kleurenkaart.

Introduceer een textuurelement met kalmerend behang

Je logeerkamer biedt de perfecte gelegenheid om een mooi behang toe te voegen. Kies een ontwerp dat je persoonlijke stijl uitdrukt en zorgt voor een rustige en kalme sfeer.

Behang: ‘Lovers’ Toile – Puck’, Plafond: ‘Puck’, Houtwerk: ‘Puck’

Een traditioneel ‘Toile de Juoy’ behang brengt een charmant, tijdloos gevoel in je logeerkamer. Gebruik ‘Lovers’ Toile – Puck’ op alle vier de muren en combineer met ‘Puck’ op het houtwerk, deur en plafond om de ruimte een eigentijdse twist te geven.

Blader door ons behang per stijl.

Gebladerd, botanisch behang werkt ook goed in logeerkamers omdat ze de kalmerende kwaliteiten van de natuur reflecteren. Je kunt een ‘all-over’ print zoals ‘Beech Nut – Rubine’ gebruiken op een muur om zo een textuurelement toe te voegen. Of omarm het meeslepende ‘Fern – Off Black’ ontwerp op iedere muur en voeg een vleugje kleur toe met ‘Middle Buff’ op het bed of andere meubels.

Behang: ‘Beech Nut – Rubine’, Achterste muur: ‘Dock Blue’ Kastje, ‘Three Farm Green’

Behang: ‘Fern – Off Black’, Bed: ‘Middle Buff’

Creëer een luxueuze logeerkamer met donkere, weelderige kleuren

Overweeg je en-suite of gastenbadkamer te vernieuwen en een luxueuze omgeving te creëren waar je gasten kunnen relaxen en tot rust kunnen komen. Omdat de gastenbadkamer een ruimte is die niet vaak wordt gebruikt, kun je het je veroorloven om een gewaagde of donkerdere kleur te kiezen die echt indruk maakt.

Muren: ‘Chocolate Colour’, Bad: ‘Rolling Fog – Dark’

Diepe en luxueuze kleuren brengen een vleugje weelde met zich mee en hebben een kalmerende eigenschap, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor badkamers. De rijke bruintint ‘Chocolate Colour’, straalt warmte en rust uit wanneer deze ‘all-over’ wordt toegepast en gecombineerd wordt met natuurlijke houtafwerkingen.

Combineer je muurkleur met bijpassende tegels om een omhullende gastbadkamer te creëren. ‘Royal Navy’, ‘Livid ’ en ‘Purple Brown’ zijn onderdeel van acht Little Greene tinten die moeiteloos zijn overgenomen in tegels van Bert & May. Deze samenwerking maakt het mogelijk om een geraffineerd badkamerschema te creëren die het gebruik van kleur viert.

Muur: ‘Royal Navy’

Muur: ‘Livid’

Badkamer inspiratie

Ontdek

Slaapkamer inspiratie

Ontdek

Gerelateerde artikelen

Duurzame afwerkingen voor een prachtige buitenruimte

Duurzame afwerkingen voor een prachtige buitenruimte

Vijf National Trust Papers IV schema’s, geselecteerd door Ruth

Vijf National Trust Papers IV schema’s, geselecteerd door Ruth

Hoe gebruik je verf samplepotjes

Hoe gebruik je verf samplepotjes

Ontdek de geschiedenis achter onze ‘National Trust Papers’

Ontdek de geschiedenis achter onze ‘National Trust Papers’